divendres, 18 de març del 2016

SORTIDA AL C.R.A.R.C

El C.R.A.R.C. és una institució dedicada a la rehabilitació de fauna silvestre especialitzat en amfibis i rèptils, amb la finalitat de retornar-la al seu hàbitat natural, promoure la recerca científica i l’educació ambiental
El Centre esmerça esforços en la gestió de rèptils i amfibis autòctons. Alguns són objecte de projectes específics, com la tortuga mediterrània, re introduïda al Parc Natural del Garraf.
 En el taller de natura del CRARC els alumnes coneixeran de prop tortugues, dragons i tritons entre altres amfibis i rèptils. Aprendran a respectar-los observant, tocant i raonant. Ells mateixos investigaran com a científics, traient les seves pròpies conclusions. El taller pretén introduir o reforçar conceptes bàsics i senzills. També explicar aspectes de la biologia d'uns animals que són desconeguts i temuts per la majoria de la gent, per desmitificar creences que generen una por irracional a rèptils i amfibis.
 En la visita a les instal•lacions del Centre copsaran la problemàtica generada pel comerç legal o il•legal d'animals salvatges, és important que els nens i nenes rebin elements de judici que els permetin orientar-los a una consciència de respecte i protecció de la fauna. Amb aquestes fotos veureu la nostra experiència:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

arriba l'estiu

El curs s'acaba i arriba l'estiu...