dijous, 3 d’abril de 2014

TALLERS DEL SEGON I TERCER TRIMESTRE 2014

Aqui teniu una mostra dels tallers que estem realitzant aquest segon i tercer trimestre. Els nens i les nenes han practicat diferents tècniques plàstiques com pintar, retallar, encolar, modelar; han treballat diferents materials com paper, fang, cartolina, llana, material de reciclatge... realitzant produccions atractives per a ells. A informàtica han ampliat coneixements practicant la fotografia digital a la vegada que recorden i aprenen tasques relacionades amb l'edició de textos. Els vostres fills segur que podran enriquir aquesta publicació explicant-vos les seves anècdotes. Us conviden a que participeu compartint algun comentari amb nosaltres!

5 comentaris:

 1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 2. M'ha agradat molt el taller de la Mercè. Aina

  ResponElimina
 3. El pal de pluja, ha estat el taller mes divertit i el que mes m'ha agradat.Gerard Diaz.

  ResponElimina
 4. Els tallers que més m'han agradat han estat el del pal de pluja, el del llibre i el del cendrer. M'ho he passat molt bé cosint i treballant amb fang.

  ResponElimina
 5. M'han agradat tots els tallers, el pal de pluja perque és com si plogués i el llibre perque és com si l'hagués agafat de la biblioteca. El taller de fotografía m'ha agradat molt, peró m'hagués agradat poder fer més fotos. Marina Sánchez

  ResponElimina

VOLEIBOL A 6è