dijous, 3 d’abril del 2014

TALLERS DEL SEGON I TERCER TRIMESTRE 2014

Aqui teniu una mostra dels tallers que estem realitzant aquest segon i tercer trimestre. Els nens i les nenes han practicat diferents tècniques plàstiques com pintar, retallar, encolar, modelar; han treballat diferents materials com paper, fang, cartolina, llana, material de reciclatge... realitzant produccions atractives per a ells. A informàtica han ampliat coneixements practicant la fotografia digital a la vegada que recorden i aprenen tasques relacionades amb l'edició de textos. Els vostres fills segur que podran enriquir aquesta publicació explicant-vos les seves anècdotes. Us conviden a que participeu compartint algun comentari amb nosaltres!

5 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. M'ha agradat molt el taller de la Mercè. Aina

    ResponElimina
  3. El pal de pluja, ha estat el taller mes divertit i el que mes m'ha agradat.Gerard Diaz.

    ResponElimina
  4. Els tallers que més m'han agradat han estat el del pal de pluja, el del llibre i el del cendrer. M'ho he passat molt bé cosint i treballant amb fang.

    ResponElimina
  5. M'han agradat tots els tallers, el pal de pluja perque és com si plogués i el llibre perque és com si l'hagués agafat de la biblioteca. El taller de fotografía m'ha agradat molt, peró m'hagués agradat poder fer més fotos. Marina Sánchez

    ResponElimina

arriba l'estiu

El curs s'acaba i arriba l'estiu...